Trendy kabelky na podzím 2018

Trendy kabelky na podzim 2018 ?

Chcete trendovou koženou kabelku na toto podzimní období? Sháníte kabelku, která bude trendová a zároveň praktická nebo spíše máte představu o malé kabelky, se kterou zaujmete ve společnosti? Pokud ano, v tomto blogu vám nabídneme pár trendy kousků, se kterými tuto sezónu určitě zabodujete.

 

River barva
Jako top koženú kabelku uvedeme velmi oblíbený typ kabelky v příjemné river barvě, která toto podzimní a zimní období ve vašem šatníku nesmí chybět. Příjemná modrá barva se výborně kombinuje k černé, modré, růžové, šedé, hnědé. Jde sice o elegantní typ kabelky, přičemž Atleisure styl je stále na výsluní, proto nezapomínejte kombinovat tuto kabelku i ke sportovnímu outfitu.

 

luxusní kožené kabelky carina  - podzimní novinka

Červené kabelky
Slyšeli jste, že červená kožená kabelka ve všech odstínech je toto podzimní období nenahraditelná? Velmi se tomu těšíme, protože červené kousky oblečení podle módních výzkumů sluší každé dáme, protože nejlépe odrážejí tón pleti. V nabídce najdete různé vzory a modely a velikosti. Jako novinku uvádíme tyto top kožené kabelky v červené barvě. Červenou kabelku kombinujte k černé, bílé, šedé, modré, ale i růžové barvě.

podzimní barvy kabelky lubomira

kožené kabelky ramira - podzimní novinka na emotys.cz

 

Velbloudí srst
Slyšeli jste o dámských kožených kabelkách v barvě velbloudí srst? Tato barva patří mezi velmi populární barvy, která se výborně kombinuje k černé, bílé, šedé, zelené, modré, žluté a červené a outfitu se k zvířecím motivem. V nabídce máme pár hřejivých kousků, které vás určitě osloví.

 

podzimní trednové kabelky 2018 estela

podzimní trendové kabelky ramira - velbloudí srst

 

Olivová barva
V podzimním a zimním období je olivová barva jednou z barev, které jsou nenahraditelné. Není se čemu divit, protože výborně ladí k zimním barvám outfitu.Zelená-olivová barva v různých odstínech ladí k modré, černé, šedé, burgunské, šedé, bílé a červené. Naší novinkou pro tuto sezónu je kožená kabelka Carina  v teto príjemné barvě.

trendové zelené kožené kabelky 2018 carina

luxusní podzimní kabelky 2018 natalia zelená

 

 

Černé kožené kabelky
Černá barva nechybí v žádném šatníku a výborně se kombinuje k čemukoliv. Černá kabelka je nenahraditelná a dámy ji nosí nejčastěji. Dokonce i páni milují na svých polovinách černé kabelky. Loni byla černá v kombinaci s bílou top kombinací. Tuto sezónu ji nezapomínejte kombinovat k červené, burgunskej, modre a velbloudí barvě a budete vypadat skvěle.

 

černé kvalitní kožené kabelky - podzim 2018

černé kvalitní kožené kabelky trendové podzimní lubomira

Kabelky s kruhy namísto uší
Poslední rok se staly nedílnou součástí mnoha módních a luxusních outfitů. Módní značky i tuto podzimní sezónu představili mnoho pěkný kabelek s kruhem namísto uší. V naší nabídce najdete pár modelů, které vás upoutají na první pohled.

 

podzimní trendové kabelky 2018 - kabelky s kruhy jasmina

podzimní trendové kabelky 2018 - kabelky s kruhy jasmina - černá

 

Made with love Emotys.cz

Slevy a discount
neustále slevy a akcie

Vrácení zboží
do 30 dnů od zakoupení zboží.

Možnost placení kartou
Mastercard, Visa

100% originální zboží
garance nejvyšší kvality